O kompaniji


winalite serbia


 

Winalite International,visoko-tehnološka,međunarodna kompanija sa svojom istraživačkom,proizvodnom i prodajnom moći je osnovana u januaru 2007. Kroz svoj osnovni proizvod ”Love-Moon” anjonske higijenske uloške postala je opšte-poznata i postigla međunarodni marketinški razvoj.Kompanija poseduje dve razvijene i modernizovane fabrike u Guangdongu i jednu,sagrađenu 2008, u Chongqingu.Ove fabrike se prostiru na 10.000 kvadratnih kilometara i u njma se izrađuju visoko-tehnološki proizvodi poput  “Love Moon” higijenskih uložaka,šampona, pelena i sl. Glavni proizvod “Love Moon” – higijenski ulošci ima nacionalni patent za anjonski sloj ( br. patenta  ZL 200420064658.0). Ovaj patent dobio je i globalna priznanja kao što su HK sigurnosni znak,FDA  dozvolu i CE – potvrdu EU kao  i sertifikate mnogih drugih zemalja.

Winalite International trenutno ima više od 400 zaposlenih,među kojima vrhunske administratore i menadžere sa iskustvom u multinacionalnim preduzećima i marketingu. Naši se proizvodi prodaju širom sveta tako da, globalno gledano,broj poslovnih saradnika premašuje 500.000. Kompanija ima svoje ogranke u mnogim zemljama- SAD, Rusija, Južna Koreja, Malezija, Singapur, Indonezija, Filipini, Tajland, Vijetnam, Hong Kong, Tajvan su samo neki od njih.

 

Zahvaljujući kvalitetu svojih proizvoda i snazi kompanija se vrlo brzo razvija. Na zvaničnoj OTCBB listi Američkog tržišta se pojavila 15.januara 2008. (br. HKWO) i na toj solidnoj osnovi nastavila da se gradi kao međunarodni brend. Iako se Winalite razvija neverovatnom brzinom,nikada nije izgubljena iz vida odgovornost prema društvu.Kompanija aktivno učestvuje u mnoštvu dobrotvornih događaja pod sloganom “sve za ljubav i ljubav za sve”.

Još od 90-tih godina prošlog veka predsednik Winalite International g. Chen HuaiDe koji je i podpresednik Kineskog Komiteta za pomoć siromašnima je pomagao široka srca svima kojima je pomoæ najpotrebnija. Pod njegovim vođstvom i inspirisani njegovom vizijom Winalite je donirao 100 miliona RMB u proizvodima i novcu u projekte vezane za zdravlje žene,pomoć siromašnima i edukaciju.

 

Misija saradnje

Formiranje grupe međunarodne administratorske i marketinške elite, tehnologija u kombinaciji sa brigom o zdravlju,komercijalne transakcije putem interneta, međunarodni vodeći brend, kompanija koja spada u 500 vodećih svetskih kompanija.

 

Pozicija saradnje

Tehnologija zdravlja,komercijalne transakcije putem interneta, međunarodni marketing i međuljudska saradnja.