„Winalite BabyCare” pelene sa ekstraktom semena zelenog čaja


U cilju zaštite zdravlja dece kompanija Winalite International proizvela je „Winalite BabyCare” pelene.


Površinski sloj pelena „Winalite BabyCare” je veoma mekan i obogaćen je ekstraktom semena zelenog čaja koji u sebi sadrži polifenole čaja, čaj saponin, skvalen i omega 9 masne kiseline.


Ova mešavina prirodnih i korisnih materija smanjuje broj bakterija, svrab, neprijatne mirise i zadržava svežinu i čistoću kože deteta.


Karakteristike:

1. Sprečava osip i štiti kožu bebe. „Winalite BabyCare” pelene sadrže ekstrakte semena zelenog čaja i drugih biljaka koje sprečavaju osip, održavajući kožu bebe zdravom.


2. Neutrališe mirise i bakterije, održava svežinu bebine kože. Polifenoli čaja koji se nalaze u pelenama „Winalite BabyCare” imaju antibakterijsko dejstvo, bogati su antioksidantima, smanjuju neprijatne mirise i pomažu u održavanju zdrave kože.


3. Ekstra tanak, mekan i udoban absorbujući sloj. Ovaj specijalno dizajniran tanak sloj je nežan i brzo apsorbuje tečnost.


4. Polimeri obezbeđuju brzu apsorpciju, suvu kožu i udobnost bebe.Kod „Winalite BabyCare” pelena upijajucći sloj sadrži natrijum-poliakrilat. Ovo je jedna sigurna, prirodna supstanca, koja ima sposobnost da upije od 200 do 300 puta više tečnosti od sopstvene težine.


5. Spoljašnji sloj propušta vazduh a zadržava tečnost. Na poroznom spoljašnjem sloju „Winalite BabyCare” pelena nalaze se mikroskopske rupe koje omogućavaju da vazduh cirkuliše a tečnost ostane unutar pelene. Bebina koža tako ostaje suva i zdrava.


6. Zahvaljujući fiksirajućem čičku sa strane beba može slobodno da se kreće. Čičak se lako podešava i ne otvara se u toku pokreta deteta.


Sastav proizvoda:Urin je bogat nitratima i sadrži koncentrisane količine azota i kiseonika, a njihovom reakcijom se stvara amonijak koji može da izazove osip, neprijatne mirise i bakterijske infekcije.Posebne komponente „Winalite BabyCare” pelena smanjuju ove simptome kako bi se Vaša beba dobro osećala i bila srećna.


Dejstvo ekstrakta semena zelenog čaja opisano je u najpoznatijim kineskim medicinskim knjigama autora Zhong Hua Yao Haia: „Compendium of Materia Medica" i "A Supplement to the Compendium of Materia Medica”. Odlično deluje na oči i kosu, izvanredno čisti creva i detoksikuje, smanjuje visok krvni pritisak i temperaturu, sprečava zatvor, štiti od UV zračenja. Ekstrakt se dobija iz ulja zrna zelenog čaja. Rezultati istraživanja pokazuju da je struktura zrna zelenog čaja 70-80% slična strukturi ljudske kože. Zahvaljujuci tome organizam može lako da apsorbuje ekstrakt. Ulje iz zrna zelenog čaja sadrži ogromnu količinu linolenske kiseline, supstancu koja je neophodna za regeneraciju kože i kose.


1 kutija (50 PV) „Winalite BabyCare” pelena sadrži 3 paketa pelena:

VELIČINA

S

M

L

XL

TEŽINA

2,7-8 KG

6-11 KG

9-14 KG

12+  KG

PELENE komad /
 kutija        

3 x 34

3 x 30

3 x 24

3 x 20


Proizvod zadovoljava ISO 9001 međunarodni standard