Nove promocije u Evropskoj Regiji 2015/1 Podsticaj za sponzorisanje 


Zlatni distributeri (stari i novi) koji u toku akcije uključe 2 nova Zlata ili jednu Platinu, postaju Platine.

Platina distributeri (stari i novi) koji u toku akcije uključe dve nove Platine ili jednog Dijamanta, postaju Dijamanti.


 Pokloni


Svi distributeri čija kupovina dostigne 250PV-a dobijaju dva poklona.


Period promocije: 08.01.2015 - 03.04.2015Cenovnik od 15.08.2014Detalji u cenovniku
Cenjeni Distributeri
Obaveštavamo vas da od 04.08.2012 "Bonus Predstavljanja Proizvoda” prelazi u ”Servisni Bonus Predstavljanja Proizvoda”(PISB) sa ciljem osiguravanja još bolje naknade aktivnim saradnicima.

 

Detalji:

 

1) Cena kupovine za održavanje će biti ista kao cena za prvu kupovinu / nadogradnju.
2) Saradnik će dobijati 20% PV-a od svih njegovih direktnih saradnika (osim kineske linije), uključujući prvu kupovinu, nadogradnju i održavanje kao njegov PISB.
3) Saradnik mora da ispuni uslov za mesečno održavanje ponavljanjem mesečne kupovine u vrednosti od 50 PV-a da bi se kvalifikovao za PISB i ostale slične provizije.
4) Ako saradnik ne ispuni uslov održavanja, njegov bonus će ići gore prema sponzorskoj liniji do onoga ko se kvalifikovao za to (nema ograničenja saradnika, osim Kine).
5) Ako je saradnik neaktivan njegov PISB će ići gore prema sponzorskoj liniji do onoga ko se kvalifikovao za to (nema ograničenja saradnika, osim Kine).
6) Bronzani i članovi na čekanju (budući članovi) će dobiti PISB za svoje saradnike samo za njihovu prvu kupovinu i nadogradnju. PISB za održavanje će ići na gore do kvalifikovanog saradnika prema sponzorskoj liniji.

PISB će biti moguć za sve regije i grane, osim Kine.

 
Obaveštenje!Poštovani Winaliteri evropske regije,

zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je u cilju promovisanja razvoja tržišta, Winalite evropska regija, odlučila da ne naplaćuje registraciju novih članova od 03.12.2011.

Želimo svim Winaliterima još veći uspeh!
Obaveštenje!Postupak podizanja saradničkog honorara.Detalji...

Obaveštenje za Saradnike!Mole se cenjeni Saradnici da uplate za proizvode vrše preko banaka ili pošti i da sačuvaju uplatnice kako bi imali dokaze o svojim uplatama.

Prilikom preuzimanja svojih paketa Saradnici dobijaju fiskalni račun u skladu sa zakonom.

Ovo je jedini način koji će Vam obezbediti ostvarenje Vaših poslovnih rezultata u skladu sa poslovnikom kompanije Winalite i njenog magacina u Srbiji.

Želimo Vam uspešan rad!
1 - 6 of 6